top of page
zwartwit_jazz_06.jpg

Praktisch: Hoe het werkt.

Foto: Felix Boniface

  • JustJazz is te boeken in verschillende combo's en per aantal uren op locatie. Afhankelijk van de SPEELDUUR, nemen onze muzikanten hier en daar een korte pauze tussen sets. Tijdens die pauze kunnen we een achtergrondmuziek in dezelfde muziekstijl garanderen via onze geluidsinstallatie. Vanaf een speelduur van meer dan 3 uur maken we graag een aparte offerte voor je op.

  • In onze PRIJZEN zijn inbegrepen: de gage van de geboekte muzikanten en al het benodigde materiaal zoals instrumenten en geluidsversterking. De prijzen bij Kies-Je-Combo geven een goede richtprijs aan, o.b.v. jullie concrete info stellen we vervolgens een offerte op maat op. De vervoersonkosten zijn afhankelijk van het geboekte combo en met hoeveel auto's het materiaal moet vervoerd worden.  Geef ons bij je aanvraag dus meteen zoveel mogelijk informatie mee, dan maken wij een offerte op maat voor jou op.

  • Wij brengen alle instrumenten en een GELUIDSSYSTEEM dat reikt tot 150 gasten met ons mee. Bij meer dan 150 gasten pluggen we graag in op een meer performante aanwezige installatie, bv. bij grote evenementen voorzien door een audiofirma. Geef bij je boeking dus zeker het verwachte aantal gasten door. 

  • Is er op je locatie een akoestische PIANO (gestemd en onderhouden!) ter beschikking? Dan draagt dat enkel maar bij tot de echte Jazz-ervaring. Breng ons hier vooraf even van op de hoogte. Zoniet brengen we standaard onze elektronische piano mee.

 

  • Wij zijn een uurtje vóór het aanvangsuur van het optreden ter plekke om op te stellen. JE VOORZIET best enkele vierkante meters ruimte én een stopcontact! Als je zelf niet ter plekke bent bij onze aankomst (bv. op een feestlocatie), stel je op locatie best iemand op de hoogte van onze komst en waar je ons wil opgesteld zien, om een verhuis bij aankomst te vermijden. Wil je dat we vroeger ter plekke zijn om op te stellen? Of dat we langere pauzes tussen de sets nemen en intussen stand-by blijven? Geef ons dit dan door bij je aanvraag, we verwerken het vervolgens in onze offerte. 

  • Hebben we al vermeld dat een Jazz combo redelijk compact is qua OPSTELLING? Omdat we vaak met akoestische instrumenten spelen (contrabas, saxofoon, trompet, stem) en geen rock- of popband zijn met een mengtafel en massa’s versterkers, zien we er redelijk ‘naakt’ uit en zijn we snel opgesteld. 

 

  • We zijn hierdoor ook makkelijk inzetbaar op een originele, niet alledaagse LOCATIE. Wil je je huwelijksreceptie of feest laten doorgaan in een wei of in de tuin? Enkele vierkante meters en een stopcontact/verlengdraad is all we need! Let op: je dient dit vooraf altijd eerst met ons te bespreken. In een onverwarmde of niet-overdekte ruimte spelen, is in geval van mogelijke koude en/of regen immers niet veilig voor onze instrumenten/materiaal én dus nefast voor de feestvreugde. Vermeld specifieke wensen en buiten-locaties altijd bij je boeking en we bekijken samen wat mogelijk is.

  • Tijdens het optreden zorgen wij steeds voor een aangenaam VOLUME naargelang de bezetting en de gelegenheid, waarbij de gasten tijdens bv. een receptie kunnen praten én luisteren wanneer ze dat willen. Hou er rekening mee dat hoe meer instrumenten je boekt, hoe luider het algemene (akoestische) volume is. Een kwintet met zangeres, drummer én saxofoon zal qua volume meer impact hebben dan een duo zangeres & piano. Daarom is onze standaard bezetting “Vocaal Trio” de middenweg. Voor bepaalde gelegenheden is het echter nét die impact van een grote en diverse bezetting die de sfeer mee kan bepalen in positieve zin. We denken graag met je mee in het licht van jouw idee. Contacteer ons indien je niet goed weet welk combo het best binnen je concept past!

  • Wij krijgen graag iets te DRINKEN aangeboden tijdens ons optreden. Daarvan worden we blij en spelen we nóg beter!

 

  • De BETALING dient te gebeuren per overschrijving voorafgaand aan het optreden óf cash ter plekke bij aanvang van het optreden. Heb je een factuur nodig? Vermeld dit dan bij je boeking.

Heb je nog bijkomende vragen die je niet beantwoord vond op deze website of heb je specifieke wensen? Ben je niet zeker welk combo het meest geschikt is voor je event? Stuur ons een mailtje en we kijken wat we voor je kunnen doen of denken met je mee!

bottom of page